Mea Natura OLIVE party haul (Farcom)

Hello girls!!

Παραμονη Χριστουγεννων σημερα.!!

Σκεψου ποια προιοντα σου δινουν περισσοτερη ενυδατωση: Μελι, βουτυρο καριτε...ελια κλπ...
Τωρα θα σου μιλησω για τι αλλο? λαδι ελιας.




Περιεχουν 94% συστατικα φυσικης προελευσης απο αγνο Κρητικο λαδι ελιας πιστοποιημενης οργανικης καλλιεργειας. Δεν περιεχουν parabens,mineral oil,alcohol,silicones,propylene glycol

Η κρεμα χεριων (100 ml) υποσχεται αυξημενη ενυδατωση και εντατικη θρεψη. Περιεχει αγνο λαδι ελιας, βιταμινη Ε και ελαια αμυγδαλου και καλεντουλας που ειναι πλουσια σε αντιοξειδωτικες ιδιοτητες. Εχει παχυρευστη υφη,απορροφαται γρηγορα και δεν αφηνει  ιχνη λιπαροτητας.
Το σαμπουαν (300 ml) με 88% φυσικα συστατικα,απευθυνεται για ολους τους τυπους μαλλιων,ενω υποσχεται ζωντανια και λαμψη χωρις ερεθισμους.



 Το conditioner της σειρας,με 94% φυσικα συστατικα,υποσχεται πως αναζωογονει τα μαλλια και τα περιποιειται απαλα αφηνοντας τα λαμπερα και αναλαφρα. Περιεχει αγνο λαδι ελιας,βιοσακχαριτες και εκχυλισμα φασκομηλου.
Τελος,η μασκα μαλλιων,περιεχει αγνο λαδι ελιας,βιοσακχαριτες,αμινοξεα,εκχυλισμα φασκομηλου & ελαιο αμυγδαλου. Υποσχεται πως προστατευει απο την καθημερινη φθορα,θρεφει και περιποιειται σε βαθος τα μαλλια ενω συμβαλει στην διατηρηση της ελαστικοτητας της τριχας χαριζοντας στα μαλλια υγιη και λαμπερη εμφανιση. Θεωρω πως για τα δικα μου μαλλια θα κανει καλη δουλεια μιας και οι ακρες μου ειναι σουπερ ξηρες. +δεν εχει πυχτη συσταση

Στην ιδια σειρα με λαδι ελιας κυκλοφορει και αφροντουζ,scrub σωματος,βαφη μαλλιων και γαλακτωμα σωματος. Πιστευω πως δεν θα αργησω να ολοκληρωσω την σειρα.

Τα εχετε δοκιμασει? 
φιλακιαα

Υ.Γ Να περασετε ΥΠΕΡΟΧΑ.!!! <3

Σχόλια